// Correct Design Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

 

Telephely: 6728 Szeged, Fonógyári út 13.

Telefon/fax: 62/422.991

Mobil: 20/42.40.880

E-mail: correctdesign@gmail.com

Web: http://www.correctdesign.hu

// Rólunk röviden

 

A Correct Design Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kamatoztassuk az addigra már több éves tapasztalatunkat és tudásunkat saját magunk és ügyfeleink számára. A kezdeti nehézségek ellenére elmondhatjuk, hogy mára olyan széles skálán mozog a szolgáltatásaink köre, melynek köszönhetően biztosítani tudjuk egy cég teljes marketing igényét. Ehhez természetesen alvállalkozók bevonására is szükség van, de ennek is megvan a maga előnye. Egyrészt ügyfeleink bármilyen kéréssel fordulnak hozzánk, mi teljesítjük. Továbbá a hosszú évek tapasztalatai alapján gyűjtöttük össze alvállalkozóinkat, aminek köszönhetően tudjuk, hogy milyen típusú munkával hová forduljunk az árat és a minőséget szem előtt tartva.

 

Fő tevékenységeink a grafikai szerkesztés és tervezés, nyomdai előkészítés, weblapkészítés, dekorációkészítés, nyomdai munkák kivitelezése és szitanyomás szinte bármilyen alapanyagra. Ezekről részletesebben a szolgáltatásainkban olvashat.

 

Meggyőződésünk, hogy az őszinteség és a bizalom az üzleti életben is fontos, ezért ehhez mérten kezeljük ügyfeleinket. Ráadásul a munka számunkra egyben szórakozás is, így tudjuk a maximumot nyújtani. Ha felkeltettük érdeklődését keressen elérhetőségeinken.

f

Mobil: 20/42.40.880 // E-mail: correctdesign@gmail.com